Листа на советници

Фотографија Име и презиме Партија Опис CV Статистика Контакт
Анамарија Златеска СДСМ и коалиција „Најдоброто за мојата општина“ Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Бисерка Златеска ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“ Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Бране Јованоски Независен Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Даниел Максимоски Независен Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Дијана Јованоска СДСМ и коалиција „Најдоброто за мојата општина“ Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Зоран Велески СДСМ и коалиција „Најдоброто за мојата општина“ Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Ивица Аврамоски Независен Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Марина Јованоска ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“ Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Марјан Алампиоски Независен Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Марјан Ѓурчески Левица Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Мире Илиоски Единствена Македонија Нема пронајдено CV Превземи Напиши порака
Анамарија Златеска
СДСМ и коалиција „Најдоброто за мојата општина“
Нема пронајдено CV
Бисерка Златеска
ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“
Нема пронајдено CV
Бране Јованоски
Независен
Нема пронајдено CV
Даниел Максимоски
Независен
Нема пронајдено CV
Дијана Јованоска
СДСМ и коалиција „Најдоброто за мојата општина“
Нема пронајдено CV
Зоран Велески
СДСМ и коалиција „Најдоброто за мојата општина“
Нема пронајдено CV
Ивица Аврамоски
Независен
Нема пронајдено CV
Марина Јованоска
ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“
Нема пронајдено CV
Марјан Алампиоски
Независен
Нема пронајдено CV
Марјан Ѓурчески
Левица
Нема пронајдено CV
Мире Илиоски
Единствена Македонија
Нема пронајдено CV